Яка доля чекає на терористів Донбасу після закінчення війни: прогноз від Бабченка



Відомий журналіст Аркадій Бабченко переконує, що Кремлю не є потрібними терористи з Донбасу, відтак він робить усе, аби їх нейтралізувати, відправляючи їх назад у Росії. Щоправда, і на батьківщині вони не зможуть у підсумку нічого гучного зробити.

Про це він заявив у ефірі телеканалу "112. Україна".
На його переконання, після закінчення війни терористи не зможуть загрожувати кремлівському режиму жодним чином.
Влада ніколи не дасть сформуватися угрупованням з певною силою, які пройшли війну. Люди повертаються звідти, і якщо вони намагаються робити хоч щось, формувати якісь загони, об'єднання, їх громлять моментально. Ці люди владі не потрібні зовсім. Хочете поїхати на Донбас, бути закопаними в лісопосадці, під безіменним номерком, – будь ласка, Росія вас буде відправляти ешелонами,
– підкреслює журналіст.
Водночас Бабченко зауважив, що і на кордоні у терористів починаються проблеми.
"Зброю там не дають провозити. Коли вони повертаються назад, за ними дивляться, і тільки що – першим з міліції будуть дзвонити їм", – додає представник ЗМІ.
Щодо Стрєлкова-Гіркіна, який після так званої "відставки", почав критикувати російську владу, то, за його словами, він – ніхто та для влади жодної небезпеки не представляє.
"Як тільки влада подумає, що він для неї є серйозною небезпекою, він сяде тут же і надовго. Потім є ПВК "Вагнера", яке з проблемою нейтралізації цих людей справляється досить успішно", – підсумовує Бабченко.