Науковець з’ясував, де після смерті живе людина



Основоположник біоцентричної теорії Роберт Ланза з університету Північної Кароліни розповів, що смерті не існує. А ще він переконаний, що дізнався, куди потрапляють люди після життя на Землі. Людина, яка помирає в цьому всесвіті, воскрешається у паралельному. Там вона і продовжує існувати.
Новину повідомляє «Преса України».
Біоцентризм – це одна із теорій, за допомогою якої пояснюється створення усього сущого. Її послідовники переконані, що спочатку було життя, а вже потім Всесвіт. Хоч така теорія і заснована на квантовій фізиці, на першій сходинці серед усіх наук тут стоїть біологія. Біоцентризм дозволяє пояснити концепцію мультивсесвіту. У однієї та тої самої події може бути кілька випадків. А у нашому світі можна спостерігати лише один варіант розвитку події. Інші варіанти відбуваються паралельно, але у інших світах.
Непрямий доказ своєї теорії професор Ланза пояснює тим, що час від часу на Землю навідуються вихідці з інших світів. Це йєті, русалки, лісовики, тощо. На практиці ці слова підтвердити дуже важко, але теорії з цього приводу хоч відбавляй.
Вчений переконаний, що паралельні світу погано досліджені фахівцями тому їм слід приділити особливу увагу.
Раніше вчені попереджували, що мінімальні ризики для нашого життя можуть стати фатальними.
Нагадаємо, що приблизно 50% людей мають вже генетичну програму, яка прискорює старіння та смерть. До такого висновку дійшли науковці після вивчення зразків крові і аналізу ДНК. У досліді участь брало 13 тисяч американських громадян і жителів країн європейського континенту.

http://uapress.info